• DOLAR 32.325
  • EURO 35.095
  • ALTIN 2282.007
  • ...
Savcı Demir: Erdoğan`ı öldüreceklerdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

A Haber`de Mehmet Ali Önel yönetiminde yayınlanan Deşifre programına Eski İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Demir, Tahşiye Yayınevi eski sahibi Mehmet Nuri Turan ve tahşiye kumpasının kurbanlarından Bünyamin Ateş konuk oldu. Demir; Gezi ve 17 Aralık darbesinin altında Erdoğan'ı öldürmek olduğunu söyledi.

‘HEDEF ERDOĞAN'I ÖLDÜRMEKTİ'
İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Demir, "17 Aralık bir darbe girişimidir. Bakanların, bürokratların çocukları içeri alınmış ülke kaosa sürüklenmek istenmiştir. Bütün bu hareketlerin neticesi ve hedefinin Recep Tayyip olduğunu biliyorum. Seçim yoluyla Recep Tayyip Erdoğan'ı indiremeyeceklerini anladılar.

Bundan dolayı ya öldüreceklerdi ya da darbeyle düşüreceklerdi. 17 Aralık ve Gezi olaylarının amacı budur. Tayyip Erdoğan'ın şahsını ve onun şahsında Türkiye Cumhuriyetine diz çöktürmekti. 

17 ve 25 Aralık soruşturmalarından MİT'in dahi haberi yoktu. Yargıya karşı eylem yapmak yargıya karşı bir saldırıdır. 25 Aralık dosyası darbe sonrası dönem için hazırlanmıştır. 25 Aralık dosyası gerçek olsaydı bu ülkede ne kadar yatırım yapmış iş adamı varsa içeriye atılacaktı." ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir