• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Midyat' ta 100 öğrenci Konya gezisine gönderildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Midyat’ta çeşitli okullarda öğrenim gören maddi durumu düşük olan başarılı  yaklaşık 100 öğrenci, öğretmenleri eşliğinde Konya’ya gönderildi. Geziye çıkan öğrenciler için Hayrettin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi önünde bir uğurlama töreni düzenlendi.

Uğurlama törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, Şube Müdürleri Yusuf Günay, Abdulkadir Altay, Faruk Tercan ve Okul Müdürü Mehmet Ali Daş katıldı.

Uğurlama töreninde konuşan Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, gezi ile ilgili bilgi vererek, “Midyat Kaymakamımız Oğuzhan Bingöl tarafından aralarında yetim ve fakir öğrencilerin de bulunduğu öğrencilerimizi yapılacak gezi kapsamında Konya’ ya gönderdik. Öğrenciler, Konya Selçuk Belediyesi tarafından iki gece 5. yıldızlı bir otelde ağırlanacak. Konya’ da tarihi ve mistik yerleri ziyaret edecekler. Ayrıca bu gezi öğrencilerimize hiçbir külfet getirmeyecek, yol masrafları ve harcırahları dahil bütün masrafları karşılanmış durumda. Geziyi çok güzel geçirmelerinin diliyoruz. Selametle gidip gelsinler.”dedi.

 Törenin sonunda Müdür Şişman ve ekibi öğrencileri dualarla uğurladılar. (Adnan Oğuz İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir