• DOLAR 32.526
  • EURO 34.761
  • ALTIN 2491.733
  • ...
Yaşlı çifti dolandıran şahıs yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada, karı-koca olan S.K.(72) ve M.K.(68) isimli şahısların, Hava Radar rampası civarında bulundukları esnada beyaz renkli bir aracın yanlarında durduğu ve kendilerini gidecekleri yere kadar götürebileceğini söylemesi üzerine araca bindikleri belirtildi.

Araç sürücüsünün yaşlı çifte bin TL para vermeleri durumunda kendilerine 3 bin 500 dolar vereceği ve bunu babasının hayrına yaptığını söylediği belirtilen açıklamada, bunun üzerine yaşlı çiftin kendilerinde 620 TL olduğunu ve 620 TL parayı araç sürücüsüne verdikleri ifade edildi.

Açıklamanın devamında, “Araç ile 1. Cadde üzerinde bulunan bir sokağa girdiklerini, aracın sürücüsü bir ev göstererek bu eve gidin size parayı verecekler demesi üzerine eve gittikten sonra dolandırıldıklarını anladıklarını beyan etmişlerdir. Görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde MOBESE kamerası görüntülerinden bahse konu aracın plakası tespit edilerek araç sahibi V.D.(38) isimli şahıs gözaltına alınmıştır. V.D.(38) isimli şahıs hakkında hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı mahkemece 5.000 TL kefaret ve Adli Kontrol kararı ile işlem yapılmıştır.” denildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir