• DOLAR 32.565
  • EURO 34.876
  • ALTIN 2439.51
  • ...
Cinayeti Google`a sordu yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Jandarma ekipleri, Konya`nın Ilgın ilçesinde evlerinde Fatma (40) ile 10 yaşındaki kızı Betül Geçitli`nin bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlattı. Oluşturulan özel ekip, vücudunda 52 bıçak darbesi olan Fatma ile 11 bıçak darbesi olan Betül`ün katili olarak komşu karı-kocayı yakaladı.

AYLAR ÖNCESİNDEN TASARLAMIŞ

Cinayetle ilgili sorgularda sürekli çelişkili ifade veren Aydoğan Ü. (32) ile yaklaşık 10 ay önce evlendiği belirtilen eşi Gülengül Ü. (36) gözaltına alındı. Zanlılar, jandarmadaki sorgularında suçlarını itiraf etti. Aydoğan Ü`nün, kendi ve eşi hakkındaki dedikodulardan ötürü, aralarında Fatma Geçitli`nin de bulunduğu bazı kişileri aylar öncesinde öldürmeyi tasarladığı anlaşıldı.

ÖNCE KEŞİF, SONRA PLAN YAPMIŞ

Aydoğan Ü. ifadesinde şunları söyledi: “Olaydan önce eve keşif yaptım. İçeri girebileceğim en uygun yerin arka pencere olduğuna karar verdim. Sonra öldürme planını hazırladım. Olay günü eve girdiğimde anne ve kızı uyuyordu. Fatma Geçitli`yi bıçakladım. Evden ayrılmaya hazırlanırken kinimi yenemedim, dönüp Fatma Geçitli`yi bıçaklamayı sürdürdüm.”

KENDİNİ GOOGLE`DA ARATMIŞ

Jandarma ekipleri olay yerine gelince, katil Aydoğan Ü`nün, internet arama motoruna anne ve kızı ile kendi ismini yazarak, cinayetin aydınlatılıp aydınlatılmadığını öğrenmeye çalıştığı belirtildi. Aydoğan Ü`nün, olay günü dikkat çekmemek için eşinin kıyafetleriyle eve girdiği ve cinayeti işledikten sonra bu kıyafetleri sobada yaktığı belirtildi.

KÜÇÜK KIZ TANIYINCA ONU DA ÖLDÜRMÜŞ

Sese uyanan çocuğun kendisini tanımaması için ayağıyla başına bastığını ancak başında eşarp ve saç bonesi olmasına rağmen “Enişte sen misin?” diye sorduğunu anlatan Aydoğan Ü`nün, ifadesine şöyle devam ettiği öğrenildi: “Beni tanıyınca çocuğu da bıçakladım. Çocuğu öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Onu öldürdüğüme üzüldüm.”

İLK AYDOĞAN Ü. TAZİYEDE BULUNMUŞ

Cinayet sonrası olay yerine gidip taziyede bulunduğunu belirten Aydoğan Ü., “Olaydan bir gün sonra eşime, ‘O iş bitti, artık bizi rahatsız edemez` deyince eşim şaşırdı. Bıçakları su kanalına attık” dedi. Anne ve kızın cenazeleri bulunduğunda eve ilk girenlerden olan Aydoğan Ü`nün, Fatma ve Betül Geçitli`nin cenaze törenine de katıldığı bildirildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir