• DOLAR 32.322
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2282.01
  • ...
`Mesafeler uzak olabilir ama kalpler yakın hatta birdir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kayseri Kardeşlik ve İyilik Platformuna üye dernek yöneticileri gerçekleştirdikleri ziyaret sonrasında, PKK ve onun uzantılarının Doğu ve Güneydoğu`da yaşayan Müslümanlara psikolojik ve fiziksel baskılar yaptıklarını ifade ederek, gergin ve provokasyona açık ortamlar oluşturmaya çalıştıklarını söylediler.

Platform üyeleri daha sonra, bu münasebetle bölgede yaşayan Müslümanları ziyaret etmek onların acılarını paylaşmak ve omuzladıkları ağır yüke destek olmak niyeti ile KAYKİP olarak yola çıktıklarını ve çıktıkları bu yolculukta 6-7 Ekim olaylarında katledilen Yasin Börü, Hasan Gökgöz, ve Hüseyin Dakak`ın ailelerin ziyaret ettiklerini belirtiler.

Aile ziyareti sonrasında KAYİP, HDP/PKK yandaşları tarafından hunharca katledilenlerin ve Mavi Marmara Gemisi`de İsrail terör devleti tarafından yapılan baskında şehit edilen Ali Haydar Bengi ve diğer şehitlerin kabirleri ziyaret etti.

KAYİP üyeleri burada yaptığı konuşmada İslam`a hizmet eden Müslümanlara desteklerinin süreceğini ve her an yanlarında omuz omuza mücadele etmek için hazır olduklarını belirterek, “Mesafeler uzak olabilir ama kalpler yakın hatta birdirler. Kardeş olmanın verdiği huzur ve güven içerisinde ziyaretimizi gerçekleştirdik.” İfadelerini kaydettiler.

(Fatih GÜLTEKİN – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir