• DOLAR 32.427
  • EURO 35.113
  • ALTIN 2325.98
  • ...
Adana Valisi, İlçelerde incelemelerde bulundu.
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vali Yardımcısı Ahmet Beyoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ünsal Bulut, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve Kamu Kuruluşu Temsilcilerinin de eşlik ettiği gezide ilk olarak, yapımına 2014 yılı Ekim ayında başlanan ve 2015 yılı sonunda tamamlanması planlanan 20 yataklı Entegre Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Mustafa Büyük, daha sonra Saimbeyli Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu’ndan ilçenin genel durumu, sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Tüm İlçe Belediyelerimizin yanlarında ve destekçileriyiz

Kaymakamlıktaki brifingin ardından Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğünce tadilatı yapılan Merkez Camii inşaatını gezen Vali Büyük, Saimbeyli’deki temas ve incelemelerini İlçe Belediyesi ile sürdürdü. Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ve Belediye çalışanlarını ziyaret eden Vali Büyük, görevinde başarılar dilediği İlçe Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe aracılığıyla tüm ilçe belediyelerine, hizmetlerde yardım ve destek mesajı verdi.

Esnafı ziyaret etti, kilim dokudu

Vali Mustafa Büyük, Saimbeyli İlçesi’ndeki gezi, inceleme ve temasları sırasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisine iletilen talepleri ve beklentileri dinleyen Vali Büyük, ilçedeki bir esnafın “Açık Hava Müzesi” olarak adlandırdığı, nostaljik eşyaların ve yöresel ürünlerin satıldığı işyerini ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek, kurslar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mustafa Büyük, burada kilim dokudu. Renkli görüntülerin de yaşandığı ziyarette konuşan Vali Büyük, “Kamu kurum ve kuruluşları olarak, vatandaşa yönelik hizmetlerimizi de kilim dokur gibi gerçekleştirmeye kararlıyız.  Çünkü vatandaşın mutluluğu, kaliteli hizmetlerden, yaşamı kolaylaştıran yatırımların yaşama geçirilmesinden geçer. Bu gerçekten hareketle, ilçelerimizde ve kent merkezinde bizlere iletilen eksikliklerin giderilmesi için, temas ve incelemelerimizi titizlikle sürdürüyoruz. Her açıdan daha gelişmiş ve yaşanılabilir bir Adana, hepimizin ortak paydası” görüşlerine yer verdi.

Vali Büyük, Saimbeyli ziyaretini yapımı yeni tamamlanan ve 2015 yılının ikinci yarısında eğitim ve öğretime açılması planlanan İmam Hatip Ortaokulu ile Saimbeyli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca 300 kişiye öğle yemeği verilen Aşevi, Hidro Elektrik Santrali ve İlçe Halk Kütüphanesi’ndeki incelemeleriyle tamamladı. 

Feke ilçesinde temas ve incelemelerde bulundu

Vali Mustafa Büyük, Feke ilçesinde de çeşitli temas ve incelemelerde bulundu. Feke Kaymakamı İhsan Emre Aydın’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında brifing alan Vali Büyük, daha sonra Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ve ilçedeki çeşitli kamu kurumlarının birim amirleriyle birlikte, Feke Anadolu Lisesi, Karacaoğlan ilk ve Ortaokulu,  boş durumdaki eski Askerlik Şube Binası ve 20 yataklı Entegre Devlet Hastanesi’ni inceledi.

Yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mustafa Büyük’ün Feke ziyareti, esnaf ve vatandaşlarla buluşmasıyla son buldu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir