• DOLAR 32.482
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2437.229
  • ...
IHO-Ebrar Gazzeli yetimlere umut oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Avrupa'daki yardımseverlerin sadaka ve yardımlarını dünyanın çeşitli yerlerindeki mağdur, yetim, fakir ve afetzedelere ulaştırmada köprü görevi gören Uluslararası Yardım Kurulusu IHO Ebrar, Filistin'in abluka altında bulunan Gazze bölgesine yardım göndermeye devam ediyor.

IHO-Ebrar, Filistin merkezli Filistin Wefaq Derneği (Palestinian Wefaq Association) aracılığıyla 25 yetim Gazzeli çocuğa düzenli olarak her ay yardımda bulunuyor.

Şuan 25 Gazzeli yetim çocuğa yardım ulaştırdıklarını belirten IHO Ebrar Başkanı Dr. Abdurrahman Alpsoy "Biz daha çok yetim çocuğa yardım gönderme gayreti içerisindeyiz. Çünkü abluka altında bulunan Gazze`de hayat şartları çok ağır. Gazze`ye giden yardımın çok veya az olması önemli değil. Önemli olan bir nebzede olsa ama sürekli giden yardımların Gazzeli kardeşlerimizin gözünde bir umut olarak belirmesidir. Bu yüzden duyarlı hayırsever vatandaşlarımızdan daha çok katkıda bulunmalarını bekliyoruz” dedi.

Mazluma yardım etmek boynumuzun borcudur diyen Dr. Alpsoy, daha kapsamlı yardımlara devam edeceklerini ifade ederek bütün hayırseverlere katkılarından dolayı teşekkür etti. (Ali Aslan Işık – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir