• DOLAR 32.5
  • EURO 34.819
  • ALTIN 2489.458
  • ...
Adana'da "Dünya Rakı Günü!" rezaleti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana’da şehrin göbeğinde, “Dünya Rakı Günü” bir festival düzenlenerek büyük bir rezilliğe imza atıldı. Adana’nın en işlek caddelerinden biri olan Ali Münif Caddesi üzerinde bulunan tarihi Kazancılar Çarşısında yapılan rezilliğe bir su firması ve şalgam suyu firması da destek verdi. Çevre halkı ve esnaf ise rezaletebüyük tepki gösterdi.

Çevre sakinleri olayı rezalet olarak nitelendirerek, ’Yıllardır burada ikamet ediyorum böyle bir rezillik görmedim. Akşam saat 7 de başlayıp sabah saat 7 ye kadar sürdü. Sabah’a kadar yatamadık böyle bir terbiyesizlik olabilirimi?’’ dediler.

Ayakkabı işi ile uğraşan bir başka esnaf ise, ’’Şurada, hemen 100 metre ileride okul var sabah çocuklar okula giderken bu rezilliğin hepsini gördü ayrıca okulun karşısında da Ulu Camii var, sabah Camii cemaati çok rahatsız oldular.’’ İfadelerine yer verdi.

Bu arada esnaf, bu rezalete sandalye ve seyyar tuvalet vererek destek veren Büyükşehir Belediyesi yetkililerine de tepki gösterdi. Bir sonraki seneye Büyükşehir Belediyesinin daha çok destek sözü verdiğini idaa eden esnaf, bir daha ki seneye aynı rezaletin yaşanmaması için yetkililerin duyarlı olmaya davet ettiler.(İLKHA)  

Bu haberler de ilginizi çekebilir