• DOLAR 32.624
  • EURO 34.753
  • ALTIN 2422.332
  • ...
"Dünyanın en akıllı insanı" Şanlıurfa'da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen ‘Benim Evim Okulum’ projesi çerçevesinde, noter onaylı dünyanın en akıllı insanı olarak bilinen Erdal Demirkıran, bugün Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda, Eyyübiyeli öğrencilerle buluşarak, onlara gelecekte nasıl bir yol çizecekleri konusunda bilgiler aktardı.

Erdal Demirkıran’ın söyleşisine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, eşleri Ayşe Ekinci, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sait Ardan, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ve Eyyübiye İlçesinde pilot lise okulları olarak seçilen okulların öğrencileri katıldı.

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, sabah ve öğlen olmak üzere 2 seans olarak yapıldı. Dünyanın en akıllı adamı Erdal Demirkıran, hayatının da içerisinde yer aldığı birçok konuyu öğrencilere anlatarak nasihatlerde bulundu. Yaklaşık 2 saat süren söyleşide ara ara bazı konularda öğrenciler, yapılan bazı esprilere gülerek Demirkıran’ı anlatımlarından dolayı alkışa tuttular.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gerçekleşen bu etkinlikle ilgili öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı. Öğrencilere, Geleceğin iş, adamları, doktorları, mühendisleri olacaksınız diyen Başkan Ekinci; “bu proje kapsamında biz, dezavantajlı bölgelerdeki öğrencilere yönelik olarak ufku açık hocalarla sizleri bir araya getirdik. Burada yapılacak olan anlatımlardan çıkaracağınız dersler olacak. Bizim burada yaptığımız, böyle programlar aracılığıyla sizlerin içindeki cevheri ortaya çıkarmak. Keşke dememek adına bundan sonra hayatımızı çok daha iyi planlamamız gerekiyor. Eğer öğrenciysek, çok iyi bir öğrenci olacağız, eğer yöneticiysek, çok iyi bir yönetici olacağız. Bundan sonra çok iyi bir aile babası, aile bireyi olacağız. Vatanımıza, milletimize hayırlı birer evlat olacağız.” Dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir