• DOLAR 32.334
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2296.392
  • ...
Konya Umut Kervanı yardımlarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konya`da yaptığı yardımlarla tanınan Umut Kervanı Gıda Bankası, Kasım ayında da yardım faaliyetlerine aralıksız devam etti.  Dernek, Kasım ayında 60 aileye gıda, 10 aileye kırmızı et ve iki aileye giyim yardımında bulunarak ihtiyaç sahiplerini sevindirdi.

Kasım ayı faaliyet raporunu açıklayan dernek yetkililerinden Ferit Akkuş, “Konya Umut Kervanı Gıda Bankası olarak her ay düzenli yaptığımız yardımlarımıza devam ediyoruz. Kasım ayında, mağdur ve muhtaç olan 60 aileye gıda, 10 aileye kırmızı et ve 2 aileye de giysi olmak üzere toplamda 72 aileye yardımda bulunduk. İhtiyaç sahibi ailelerin bazıları derneğimize gelerek yarım paketlerini alırken gelemeyenlere ise dernek olarak bizzat gidilerek yardımlarını ulaştırdık”dedi.

Hayırseverlere çağrıda bulunan Akkuş, “Bizlere çok sayıda yardım talebi var. İmkânlarımız dâhilinde muhtaç ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Buradan hayırseverlere de bir çağrıda bulunuyoruz. Gelin sizler de mazluma uzanan bir el olun ve daha çok mağdurun sevincine hep beraber  ortak olalım” diye konuştu.” (Hamza İRASUL-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir