• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Meteoroloji`den kuvvetli yağış uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yağışların; sabah saatlerinde Muğla ve Antalya, öğle saatlerinde Antalya çevrelerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Sivas, Kayseri, Gümüşhane, Erzincan, Elazığ ve Bingöl çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR :Güney ve güneydoğu, kuzeybatı kesimler ile Akdeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; sabah saatlerinde Muğla ve Antalya, öğle saatlerinde Antalya çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Lokal su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SİS HADİSESİ UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir