• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HÜDA PAR heyeti, yanan  fabrikada incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ve beraberindekiler, Bingöl-Muş yolu üzerine bulunan ve  önceki gün akşam saatlerinde çıkan yangında büyük çapta zarar gören tekstil fabrikasında incelemelerde bulundu.

Tasalı ve beraberindekileri fabrika yetkililerinden  Nevzat Bingöl karşıladı. Tekstil fabrikasını gezen Tasalı, meydana gelen yangın dolayısıyla üzüntülerini dile getirdi.

Çıkan yangında küle dönen fabrika da 5 milyon TL zarara uğradıklarını belirten Nevzat Bingöl, Tasalı ve beraberindeki heyete yangın hakkında bilgi vererek, yaşanan olayı ve meydana gelen zararın büyük olduğunu söyledi.

Önceki gün saat 18.00`da başlayan yangının  saat 23.00 sularında kontrol altına alınabildiğini belirten Bingöl, şunları söyledi:

“Çatı katında başlayan yangında, 100 özellikli dikiş makinesi, 10 bin adet askeri kamuflaj, 25 bin adet trafik polisi yeleği, mülteciler için dikilen kabanlar, 2 kamyon kumaş ve ekonomi değeri yüksek olan bazı makineler kullanamaz hale geldi. İşçilerimizden kimseye bir zarar gelmemesi  ve can kaybının olmayışı tek tesellimiz oldu.” dedi.

Tasalı ve beraberindeki heyet, yanan tekstil fabrikasında yaptıkları incelemelerin ardından fabrikadan ayrıldı. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir