• DOLAR 32.443
  • EURO 34.849
  • ALTIN 2452.516
  • ...
VİP taşımacılığı yapan firmalardan basın açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl`de ‘Konsan yolcu taşımacılığı yapılıyor`  iddialarına karşı,  Elazığ Otomobil Seyahat firması adına Kadri Aybek ile Bingöl Vip Turizm adına Sedat Alkan adlı yetkililer  tarafından yazılı basın açıklaması yapıldı.

Firma yetkilileri yaptıkları açıklamada; “Malumunuz olduğu üzere son günlerde Bingöl`de faaliyet gösteren VİP TAKSİ firmaları aleyhine bir karalama kampanyası başlatılmış durumdadır. Bizler Elazığ Otomobil Seyahat ve Bingöl Vip Turizm olarak yaşanan bu gelişmeleri üzüntüyle karşılıyoruz.

“Bakan Cevdet Yılmaz ile uzaktan yakından hiçbir alakamız yoktur”

Öncelikle bugün meclis gündemine de konu olan söz konusu firmaların Bingöl Milletvekili ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile uzaktan yakından hiçbir alakası olmadığı gibi, Sayın bakanın herhangi bir yakınının da söz konusu firmalarla hiçbir ticari bağlantısı yoktur. CHP, olmayan bir şey üzerinden ve firmalarımızı alet ederek, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz`ı zan altında bırakmaya çalışarak, hem Sayın Bakanı, hem de bizi kamuoyu nezdinde karalamaya çalışmaktadır. Oysa gerek Sayın Bakan üzerinden yaşanan tartışma, gerekse firmalarımızın çalışma şekline ilişkin basına yansıtılmaya çalışılan olayların, gerçekle hiçbir bağlantısı yoktur.”denildi.

“Bingöl`e gelen CHP heyetinin bizleri dinlemeden edindiği kanaatle kamuoyunu yanıltmıştır”

 “CHP heyetinin Bingöl ziyareti esnasında bizleri rakip olarak gören firmalarla görüşmesi, bizleri dinlemeden bir kanaate varması ve edindiği yalan yanlış bilgilerle, hem bizim hem de Sayın Bakanın aleyhine yaptığı bu çalışma söz konusu heyet ve mensubu bulunduğu partinin siyasi ahlaktan ne kadar yoksun olduğunu gösterdi.” denilen açıklamada, “CHP heyeti burada inceleme yaptığında, en azından üç firmadan biriyle görüşebilir ve konuya daha ayrıntılı bir şekilde vakıf olabilirdi. Tek taraflı edindiği bilgilerle bu yanlışa alet olması, bir kez daha toplum tarafından neden kabul görmediğini kendi faaliyetleriyle kanıtlamıştır.  Aynı şekilde Yerel Basının da konuyla ilgili haberler yaparken, eylem yaparak,  hizmet anlayışlarıyla zaten mağdur ettikleri Bingöl halkını bir de kıt olan park alanlarını işgal ederek ve trafiği kilitleyerek mağdur eden firmaların iddialarına tek taraflı yer vermeleri de haksızlıktır ve bu haksızlığı giderme adına bu açıklamayı yapma gereği duymuş bulunmaktayız.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın ayrıca, “Eylemde bulunan bu firmaların, Bingöl halkına 80`li yılların hizmet anlayışını dayatma gayreti içerisinde bulunmaları, kendilerini yenileyememeleri, kendilerini bu anlamsız ve tüm Bingöl halkının mağduriyetine sebep olan bu eyleme itmiştir.  Ayrıca tüm Türkiye`de aynı şartlarla çalışan ve aynı statüde olan 200`ün üzerinde firma, yaklaşık Bin 700 VİP otomobille hizmet verirken, sadece Bingöl`ün bu kadar sık gündeme getirilmesi düşündürücüdür. Bu karalamayı yapan kişi ve firmaların ne derece art niyetli ve hizmet anlayışından yoksun olduğunu göstermektedir.

Modern hizmet anlayışı ve kanunlara uygun olarak faaliyet gösteren, hiçbir siyasi parti ve siyasetçi ile alakası olmayan ve kısa sürede halkın takdirini ve tercihini kazanan söz konusu VİP taşımacılığı yapan firmalar olarak, yaşanan bu gelişmeleri esef ve üzüntüyle karşılamaktayız. İftira ve yalanlarla bizleri Bingöl Halkının hizmetinden geri bırakamayacaklarını bilmeleri gerekir. Bingöl halkının mağduriyetine ve layık olmadığı hizmet anlayışına mahkûm edilmesine müsaade etmeyeceğimizi tüm Bingöl Halkına saygıyla duyururuz.” denildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir