• DOLAR 32.565
  • EURO 35.038
  • ALTIN 2449.12
  • ...
Antep Peygamber Sevdalılarından milli eğitime ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep Koordinatörü M. Nakşî Erat, platform basın sözcüsü Ökkeş Korkmaz ve platforma üye derneklerden Rehber Der Başkanı Mustafa Kaya’dan oluşan heyet, ilk olarak Şahinbey ilçe Milli eğitim müdürü Yasin Tepe’yi ardından Şehitkâmil ilçe Milli eğitim müdürü Mehmet Yağcı’yı ziyaret etti.

Platform koordinatörü Erat, Kutlu Doğum Siyer Sınavı’na gösterecekleri katkılarından dolayı il ve ilçe milli eğitim müdürlerine teşekkür ederek, Platform olarak her yıl Peygamber Efendimizin hayatını okunması ve daha iyi öğrenilmesi amacıyla Kutlu Doğum Siyer Sınavı düzenlediklerini söyledi.

Şehitkâmil ilçe Milli Eğitim Müdürü Yağcı da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Peygamber Efendimizin tanıtımında her türlü desteği vereceklerini ve böylesi önemli bir çalışmaya katkı sağlamanın kendilerini sevindirdiğini ifade etti. Yağcı, "Peygamber efendimizin tanınması ve onun (sav) hayatının okunması için göstermiş oldukları çabalarından dolayı Peygamber Sevdalıları Platformuna teşekkürlerimi sunarım. Eğer bizler de Peygamber efendimizin tanıtımına bir nebze katkıda bulunabilirsek bu bizleri sevindir.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahinbey ilçe Milli eğitim müdürü Tepe, Hz Muhammed'in (sav) tanınması ve anlaşılması için yapılan etkinliklerin olumlu olduğunu özellikle sınavın 3 kategori şeklinde olmasının çok iyi düşünüldüğünü belirtti. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir