• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gülen Örgütü, `Hizbullahçı` deyip `İş` bitirmiş
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eski Zaman Gazetesi şimdi ise Star Gazetesi yazarlarından olan Ahmet Taşgetiren bu günkü köşe yazısında Gülen örgütü ile ilgili bilinen fakat açıkça dillendirilmeyen bir gerçeği kaleme alarak gündeme taşıdı.

Gülen örgütü'nün "Suç üretme ve tasfiye" şeklinde bir yöntem izlediğini ve bunu çok etkin bir alan açma yolu olarak kullandığını belirten Taşgetiren, kendisine iletilen bir bilgide, Örgütün birini tasfiye ederek yerine kendi adamını yerleştirmek istediğinde, o kişi hakkında "Hizbullahçı" diye ihbarda bulunarak polis ve savcılığı herekete geçirip işi bitirdiğini aktardı.

Hizbullah, kötülük sembolü olarak kullanılınca Mustazaf-Der Hüseyin Gülerce'ye gitti

Taşgetiren yazısında, Samanyolu Tv'de yayınlanan Tek Türkiye dizisinde kötülük sembolü olarak Hizbullah'ın işlendiğini hatırlatarak bu durumun düzeltilmesi için kapatılan Mustazaf-Der yetkililerinden bazılarının dönemin Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce'yi ziyaret ettiğini yazdı.

Hatırlanacağı üzere,  Samanyolu Tv'de yayınlanan Tek Türkiye dizisinde, Hizbullah Cemaatine yönelik çok ağır iftira ve hakaretvari senaryolar üretilerek 'dehşet ve vahşet' algısı oluşturulmaya çalışılmıştı. (Hürseda Haber)

Bu haberler de ilginizi çekebilir