• DOLAR 32.368
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2325.136
  • ...
 Ey Milletim!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Mehmet Beşir Varol / İnzar Dergisi
 
Allahu Teâlâ`ya layıkıyla hamd; Efendimiz Muhammed`e, Onun pak âline, fedakâr ashabına ve onların yolunda yürüyen, tüm müminlere salat ve selam olsun.

Allahu Teâlâ`nın “Yakın aşiretini uyar.” (Şuara 214) fermanına uyarak, malum hain ve mürted örgütün 6-8 Ekim`de sergilediği vahşet ve katliamla gün gibi gerçek yüzü ortaya çıktıktan sonra milletime açık bir çağrıda bulunmayı uygun gördüm ve Allahu Teâlâ`nın izni ve yardımıyla faydalı olacağını da umut ediyorum. Şöyle ki:

“Ey kavmim, Allah`a kulluk edin. Sizin O`ndan başka ilahınız yoktur. Sizi ilk defa topraktan yaratan ve orada yerleştiren O`dur. Öyleyse O`ndan bağışlanma dileyin, sonra da O`na tevbe edin. Kuşkusuz Rabbim kullarına çok yakındır ve onların dualarını kabul edendir.” (Hud 61)

Ey Milletim!

“(Allahu Teâlâ tarafından) emrolunduğun gibi dosdoğru ol… Aşırı gitmeyin. Çünkü Allah bütün yaptıklarınızı görmektedir. Zalimlere güvenmeyin/meyletmeyin. Aksi takdirde size ateş dokunur. Sizin Allah`tan başka yardımcılarınız da olmaz. Sonunda yardımsız bırakılırsınız.”

“Ey iman edenler! Yahudi ve Hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirinin dostlarıdır. Sizden kim onları dost edinirse, bilsin ki, o da onlardan olmuştur. Kuşkusuz Allah zalim topluma doğru yolu göstermez.” (Maide 51)

“Ey iman edenler, sizden kim dininden dönerse, bilsin ki Allah, onların yerine, kendisinin sevdiği ve kendisini seven, müminlere karşı son derce alçak gönüllü, kâfirlere karşı da son derece izzetli, Allah yolunda cihad eden ve hiçbir kınayıcının kınamasından korkmayan bir toplum getirecektir. Bu, Allah`ın dilediğine verdiği bir lütuftur. Allah lütfu ve ihsanı çok geniştir ve O her şeyi bilir.

Sizin dostunuz sadece Allah, Peygamberi ve Allah`ın emirlerine boyun eğerek namazlarını kılan, zekâtlarını veren müminlerdir.

Kim, Allah`ı, Peygamberini ve müminleri dost edinirse bilsin ki, gerçek galipler Allah`ın hizbidir.

Ey iman edenler! Sizden önce kendilerine kitap verilenlerden, dininizle eğlenip alay edenleri ve kâfirleri dostlar edinmeyiniz. Gerçekten inanmışsanız Allah`tan korkunuz.” (Maide 54-57)

Ey Milletim!

Bu hain ve mürted örgüt İslam dininden başka her din ve akideyi kabul edebilmektedir. Sadece İslam`la düşmanlık etmektedir. Bütün imkânlarıyla İslam`la savaşmaktadır. Milliyetçiliği İslam aleyhinde kullanmaktadır. Özgürlük dediklerinde amaçları kendilerinin tamamıyla İslam`ı terk ettikleri gibi size de terk ettirmektir.

Ey Milletim!

Bu hainlerin Müslümanlardan başka gerçek düşmanları yoktur. Herkesle anlaşıp ittifak kurabilirler. Ancak bilinçli Müslümanlarla asla bir araya gelemiyorlar ve asla onlara tahammül edemiyorlar.

Laik Türkler ve Araplarla rahatlıkla bir araya gelebiliyorlar. İttifak kurabiliyorlar. Ancak bilinçli bir Müslümanla Türk olsun, Kürd olsun, Arap olsun düşmanlıktan başka bir şey yapmıyorlar. Kürtlerin haklarını tastamam vermiştir iddiasında bulunmuyoruz ama mevcut hükümetin Kürtlere yaptığı iyiliği eğer laik rejimin kurucu partisi yapsaydı ona tapacaklardı. Söz konusu parti Cumhuriyet tarihinde Kürtlere zulümden başka bir şey yapmadığı ve yapmadık hiçbir zulüm bırakmadığı halde yine en samimi dostları mezkur partidir. Her husus ve durumda onların saffında yer alıyorlar.

Zira her ikisinin de fikirleri birdir. Amelleri birdir. Efendileri birdir. Gördükleri eğitimleri birdir. Fikir hocaları birdir.

Nasıl ki laik rejimin kurucu partisi hiçbir zaman Türklerin maslahatını düşünmemiş ve onlar için iki taş üst üste koymamış, bilakis istiklal savaşında binlerce dindar kahraman şehit ve gazilerin kanıyla kazanılan zafer ve istiklali Lozan`da emperyalist efendilerine kurban etmişse bu hain ve mürted örgüt de hiçbir zaman Kürt halkının fayda ve maslahatını amaç edinmemiştir. Bu halk için hiçbir eylemde bulunmamış ve bu halkın gerçek düşmanlarıyla savaşmamıştır.

Kürt milliyetçiliğini Kürt halkını İslam`dan uzaklaştırmak için kullandı ve kullanıyor. Milliyetçiliği bal gibi takdim ederken dinsizlik ve her türlü ahlaksızlığı için katarak millete yediriyorlar. Dinsizliklerini yutmayanları da hain ve ajan ilan ederek tasfiye etmeye çalışıyorlar.

Bu Türk ve Kürt hainleri kendilerini halkın savunucusu ve liderleri konumuna getirmek için Müslüman Türk ve Kürt halkını ırkçılık fitne ve tahrikiyle bir tarafta savaştırıyorlar, diğer taraftan da Qenco`nun köşkü gibi köşklerde her gün bir araya gelerek içki bardaklarını tokuşturmaktan geri kalmıyorlar.

Bu hainler solcu ve laik Türklerle ittifak etmiş ve el ele vermiş dindar Türk ve Kürt halkını düşman ilan etmiş ve yok etmeye çalışıyorlar.

Ey Milletim!

Bunların bu durumları...
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir