• DOLAR 32.564
  • EURO 34.87
  • ALTIN 2430.434
  • ...
`Kudüs ve Şehitleri Anma`` Etkinliğine Davet`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Selam Der yarın “Kudüs ve Şehitleri” anma etkinliği düzenleyecek. saat 16.30`da Muş Öğretmen Evi düğün salonunda düzenleyecek programa Araştırmacı Yazar Mehmet Göktaş konuşmacı olarak katılacak.

Programa dair Dernek Başkanı Mahfuz Ural tarafından yapılan açıklamada, programdaki amacın özelde Kudüs genelde ise İslam alemine yönelik saldırı ve zulümleri yansıtmaya ve bu konuda toplumda duyarlılık oluşturmaya çalışmak olduğu belirtildi.
Dernek Başkanı Ural yaptığı açıklamanın devamında, " Ortadoğu bölgesinde yaşanan olaylar, küfür âleminin İslam âlemi üzerindeki zulüm ve baskılarının geldiği aşamayı açık ve net bir şekilde gözler önüne sermektedir. Son günlerde özellikle yaşadığımız bölgede ve Kudüs`te mescidi aksaya yönelik yapılan alçakça saldırılar kalbimize zehirli bir hançer gibi saplanmış ve bizi derinden yaralamıştır. Ayrıca yapılan alçakça saldırılar Siyonist İsraillin Kudüs ve mescidi aksa üzerindeki hesaplarını net bir şekilde gözler önüne sermektedir. İsrail kendi emellerine ulaşmak adına İslam`ın namusu ve kırmızı çizgisi olan Mescidi Aksa`ya yönelik alçakça saldırılarında sınırı aşmıştır. İslam âlemi ve Müslüman yöneticilerin olaylara karşı gereken tepkiyi koymamaları ise saldırıların giderek dozunun artmasına neden olmuştur. İşte bu noktada biz dernek olarak genelde İslam âlemine, özelde ise mescidi Aksaya yönelik yapılan alçakça saldırıları bir anlamda telin etmek ve bu konuda halkımız arasında duyarlılık oluşturmak amacıyla bu programı yapmayı düşündük. Rabbimizden muvaffakiyet dilerken, bu vesileyle tüm halkımızı da etkinliğimize davet ediyoruz`` dedi. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir