• DOLAR 32.515
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2431.408
  • ...
Kürdistanda Vicdansızların Gerçek Yüzü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Işidin Kobaniye girmesini bahane eden Selahattin Demir taşın talimatı üzerine YPG PKK HDP BDP`liler Kürdistan sokaklarını harabeye çevirdi. Esnafın iş yerleri yakıldı, yağmalandı, Kürdistanda bir kaos yaşandı.
Van`da bir Kur`an kursu ateşe verildi. Bitlis`te bir caminin hoparlörlerinden PKK marşları okundu ve ardından cami kundaklandı. Nerde bir İslami faaliyet varsa hedef alındı. HUDA-PAR binalarına saldırılar düzenlendi. Partiye yakın derneklere uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Köy-Der üyesi Turan Yavaş, fakirlere kurban eti dağıtmak için hazırlık yaptığı sırada PKK`nin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti.
Riyad Güneş, Hasan Gökgöz, Yasin Börü fakirlere yardım etleri götürdükleri sırada PKK çeteleriyle karşılaşınca bir apartmanın 3. kattaki eve sığındılar. Kalabalık grup evin kapısını kırarak bu müminleri linç ettiler. Sonrada 3 kattan aşağı attılar. Bununla yetinmeyip aşağıya inerek Yasin Börü`nün boğazını kesiyorlar, Riyad Güneşin cesedinin üzerinden arabayla geçiyorlar, Hasan Gökgöz`ü ise ateşe vererek yakıyorlar.
Yoldan gecen bir vatandaş sırf eşi tesettürlü diye katledildi. İki arap vatandaşı sırf sakallı ve kürtçe bilmedikleri için katledildi.
Selahattin Demirtaş şöyle bir açıklamada bulundu: "Türkiye`nin sokaklarını Kobane`ye çevirelim, Kobane düşerse Ankara da düşer." Peki sormazlar mı Ankara`yı barışçı gösterilerle mi düşürecektiniz? Eğer ortada bir provakatör varsa en başta Kandil ve onun kuklası olan sizlersiniz. Önce tabanınızı sokaklara çağıracaksınız sonrasında "Biz barışçıl gösteri çağrısı yaptık, şiddeti provakatörler yaptı"diye utanmadan yalan atacaksınız... Kürtlerin hamisi biziz diyeceksiniz Kürtlerin dinine imanına savaş açacaksınız, evlerini, iş yerlerini gasp edeceksiniz. Sonrada hiç bir şey olmamış gibi sağduyu çağrısında bulunacaksınız.
Bir kısım Medyanın gerçekleri yansıtmadığı, olayları çarpıtarak haber yapmaları malum.
Her-zaman yaptıkları şey zaten hiç şaşırmadık.
Bu olaylarda-da yine bazı kanallar mazlumu zalim, zalimi ise mağdur gösterdi. Hatırlarsınız Berkin Elvan taksimde eylem sırasında belirsiz bir kurşunla ölmüştü.
Medya haftalar boyu elvanı konuşmuştu. Neymiş daha 16 yaşında bir çocuk. Evet bir çocuktu Elvan ! Peki PKK` tarafından 3. kattan atılıp boğazı kesilen, alnı secdeli bir ananın oğlu Yasin Börü de bir çocuk değil miydi. Sırf Müslüman bir kimliğe sahip olduğu için haber yapma gereği bile duymadılar.
Kör ve sağır kaldılar Yasin`e.
Nefsi müdafaadan kendini dernek binaların kalkan edip PKK` den gelen kurşunlardan muhafaza eden kardeşlerimiz vardı.
Ve bu kardeşlerimizin elinde bir çakı dahi olmazken iki gurup arasında çatışma yaşanmış gibi gösterdiler.
Vuranları, kaos yaratanları, açık bir şekilde eli silahlı caddelerde mütedeyyin insanlara rast gele kurşun sıkanları masum haklı taleplerinde yayın yaptılar.
Bunun vebali dehşetli azabı gününde Allah`a hesap vereceğiniz günü unutmayınız..
diye hatırlatmada bulunayım dedim.
O gün adalet muhakkak tecelli edecektir...
Bu ülkede bazı cemaatlerden henüz bir açıklama gelmedi.
Kendilerini İslami camia olarak nitelendiren bazı muhafazakarlar, görmezden gelip yumdular gözlerini...
Hatırlarsınız mısırda Katl edilen İhvanı Müslim kardeşlerimiz için meydanlara inmiş Rabia işareti yaparak ihvana desteklerini sağlamışlardı. Zalim si-sileri kınamışlardı.
İhvanı Müslimin yanındayız diye eylem yapanları “ALLAH şahit biz buna sevinmiştik.
Bitlis ve Van da Kuranlar yakılıyor, camilerimize mukaddesatlarımıza saldırdılar düzenleniyor, Ve İslama karşı Calut askerleri yek vücut olmuş İslama savaş açıyorlar.
Ve ne değişti de siz sukütlara bürünüyorsunuz.
Al-i İmran süresi 103.
“Hep birlikte Allah`ın ipine sımsıkı sarılın, ihtilafa düşmeyin, bölünüp parçalanmayın.”
(Hac süresi 39)
Kendileriyle savaşılanlara (Müminlere), zulme uğramış olmaları sebebiyle,(savaş konusunda) izin verildi. Şüphe yok ki Allah, onlara yardıma mutlak surette kadirdir.”
Bu ayetleri gözeterek Müslümanlar bir araya gelmelidirler, hangi camiadan olması önemli değil, bu saldırı İslama olan saldırılardır,
Rabbim tüm Müslümanlara bir araya toplanmayı nasip etsin.. Amin

 

İbrahim Akçiçek / Diyarbakır (Çermik) – Yaş: 28
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir