• DOLAR 32.372
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2325.69
  • ...
Van Veteriner Hekimler Odası yeni yerine taşındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN-  Daha önce değişik yerlerde hizmet veren Türk Veteriner Hekimleri Birliği Van Bölgesi Veteriner Hekimler Odası kendi imkanlarıyla aldığı yeni yerine taşındı.

Van’da bir iş merkezinde kendi mülkü olan Türk Veteriner Hekimleri Birliği Van Bölgesi Veteriner Hekimler Odası’nın açılışına Türk Veteriner Hekimleri Birliği 2. Başkan Ali Koç, YYÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Soygüder, YYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, YYÜ Veteriner Fakültesi Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Yakup Can Sancak, Van Gıda, Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürü Fevzi Altuner ve veterinerler katıldı.

Açılışa katılan Türk Veteriner Hekimleri Birliği 2.Başkan Ali Koç, “Birçok odamızın yeri oldu. Son olarak Van odamızın yeri oldu. Bugün itibari ile 56 odamızın 40’nın kendi mülkü var artık. İnşallah önümüzdeki dönemlerde diğer 16 odayı da tamamlarsak bütün odalarımızın kendi yeri olacak ve kurumsallaşma adına büyük bir adımı da gerçekleştirmiş olacağız.” Dedi.

Daha sonra söz alan Türk Veteriner Hekimleri Birliği Van Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı ve YYÜ Veteriner Fakültesi Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Yakup Can ise, “Odamız 1987 yılında kuruldu. O zamandan bugüne değişik yerlerde faaliyet gösterdik. Son 8 yıldır da üniversitede bu işi devam ettirdik. Sonunda bir mülkümüz oldu. Böylelikle odamıza böyle bir  yeri kazandırdık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluğu sanırım bütün meslektaşların yaşıyordur. Tabi kolay olmadı. Bilindiği gibi uzun zamandan beridir oda başkanlığını devam ettiriyorum. Bu dönem artık son dönemim, yeni dönemde aday olmayacağım. Tabi giderken de böyle bir binanın alımını odamıza kazandırdıktan sonra gitmenin de ayrıca mutluluğunu yaşıyorum.” İfadelerini kullandı. (Hacı Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir