• DOLAR 32.384
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2326.163
  • ...
Kütahya`daki Kutlu Doğum etkinliğine destek verenlere plaket
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- Peygamber Sevdalıları Platformu Kütahya Koordinatörlüğü, 2014 ‘Kutlu Doğum’ programı kapsamında etkinliklerine destek veren kurum ve kuruluşları teşekkür ziyaretinde bulundu.

Peygamber Sevdalıları Platformu Kütahya Koordinatörü Yusuf Kaya ve Platformun Kütahya Sözcüsü  Orhan Ağırman’ın da aralarında bulunduğu heyet,  Kütahya’da Belediye sarayında düzenlenen “Yürüyen Kur’an Hz.Muhammed (s.a.v)” temalı Kutlu Doğum etkinliğine destek veren kurum ve kuruluş yetkililerini bir dizi ziyaret ederek plaket verdi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde konuşan Platformun Kütahya Koordinatörü Yusuf Kaya, bölgede yaptıkları kutlu doğum etkinlikleri hakkında bilgiler verdi.

Kütahya koordinatörlüğü olarak bu yıl 2.sini düzenledikleri “Yürüyen Kur’an Hz.Muhammed(s.a.v)” temalı Kutlu Doğum Etkinliğinin, büyük bir coşkuya sahne olduğunu söyleyen Kaya, yapılan kutlu doğum etkinliğine destek veren herkesin, katkılarının  yerine ulaştığını ve bunun semeresi olarak da, halkın etkinliğin yapıldığı alanı hıncahınç doldurduğunu gördüklerini söyledi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Kütahya Koordinatörlüğü olarak programa verilen desteklerden ötürü teşekkür eden Kaya, “Rabbim yaptığınız hayırları bereketlendirsin ve karşılığını en güzeliyle size geri versin. Allah sizlerden ve programımıza destek veren herkesten razı olsun.”şeklinde konuştu.

Plaket alan kurum yetkilileri ise, yaptıkları yardımları sadece Allah rızası ve halkın ihyası için yaptıklarını dile getirerek, platform yetkililerine teşekkür edip çalışmalarında başarılar dilediler. 

  (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir